Díjazás

Díjazás

A verseny idején kifogott, és mérlegelt halak összsúlya alapján kapott pontok sorrendje szerint kerülnek értékelésre a csapatok. Azonos súlyok esetén a legnagyobb súlyú hal megfogásával bíró csapatot illeti az elsőbbség.

Meglepetés díj: A versenyen elinduló csapatok közül két csapat részt vehet a Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászversenyen (NBBH)!

Ezen két díj egyike az elért eredmények valamelyikéhez, a másik pedig különdíjként kerül kiosztásra a szervezők döntése alapján, a hatályos NBBH nevezési feltételek figyelembe vételével, melyre az eredményhirdetés alkalmával fog csak fény derülni. Az NBBH szervezői az indulási jogot lehetőség szerint a 2023-as évre biztosítják, amennyiben a Balaton vízállása lehetővé teszi a helyek számának bővítését. Amennyiben ez az idei évben nem lehetséges, úgy az indulási jog a 2024-es évre lesz érvényes.

Külön díjban részesül a versenyen legnagyobb pontyot és a legnagyobb amúrt fogó csapat.

Díjazásban részesül a verseny első három, valamint a szektorok első három helyezett csapata.

A verseny első három helyezettje a szektorértékelésbe nem számít bele, így a szektorban a következő csapat lép a helyükre.

A verseny díjazása: Kupák, érmek, tárgyjutalmak, vásárlási utalványok, egyéb díjak.

A díjazás mértéke függ a jelentkező csapatok számától, ezért a végleges jutalmak listája a 2023.05.15 és 05.18 között az ICM honlapon kiadott ismertetőben lesz megtalálható.